banner

MEB’den ‘e-okul’ uyarısı




MEB, velileri e-okul adını kullanarak pazarlama yapanlar için uyardı

Milli Eğitim Bakanlığı velilere uyarıda bulundu. Yaptığı açıklamada, “e-okul adına arayarak evinize gelip senet karşılığında pazarlama yapanlara itibar etmeyin” dedi.

MEB internet sitesinde yayınladığı duyuru ile velileri, e-okul istismarcıları hakkında uyardı. e-okul’dan aradığını söyleyerek, pazarlama yapanların olduğuna dair şikayetler alındığını belirten MEB, açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bakanlığımız Mobil Bilgilendirme Servisi 8383 olarak hizmet veriyor. Bazı velilerimizin telefonla aranarak randevu alındığı, e-okul için geldiklerini söyleyen kişilerin çeşitli ürünlerin pazarlamasını yaptıkları, karşılığında senet imzalatıldığı şikayetleri geliyor. Benzer şekilde e-okul’dan geldiğini söyleyerek telefon eden ya da evinize gelerek satış yapmak isteyen kişilere itibar edilmemesi gerekiyor.”

(hürriyeteğitim)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.