banner

Emeklilik yaşı yükseliyor mu?




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, hükümet ve bakanlıklarının gündeminde emeklilik yaşının yükseltilmesine ilişkin bir çalışmanın olmadığını söyledi

faruk çelikAA muhabirinin ''Genç yaşta emekliliğe son'' başlığıyla bir gazetede yer alan haberi hatırlatarak, ''Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emeklilik yaşının yükseltilmesine ilişkin bir çalışma olduğunu ifade etti. Böyle bir çalışma var mı?'' sorusu üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ''Ne hükümetimizin ne de bakanlığımızın gündeminde emeklilik yaşının yükseltilmesine ilişkin bir çalışma yok'' dedi.

Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu Tasarısı'nın TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesine bugün devam edileceğine işaret eden Çelik, söz konusu tasarının tek gündemleri olduğunu vurguladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.