banner

Erkelere de verilebilir




Erkeklere de panik butonu verilebilir

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, kadına yönelik şiddeti engellemek için pilot uygulamaya başlayan 'panik butonu' için, erkeklere de panik butonu verilebileceğini belirtti

Kadına yönelik şiddeti engellemek için pilot uygulamaya başlayan 'panik butonu' hakkında bilgiler veren Fatma Şahin, ''Çocuk ve erkeklerin de bakanıyım'' dedi, bu yıl eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 30 erkeğin başvuruda bulunduğunu söyledi. Şahin, erkeklere de panik butonu verilebileceğini belirtti.

Şahin, yeni yasadan sonra çocukların 155'i arayarak aile içinde gördükleri şiddeti dile getirmelerinin olumlu birşey olduğunu, daha önce böyle birşeyin hiç düşünülemeyeceğini ifade ederek, bu konuyu istismar edeceklere karşı gerekli önlemlerin alınabileceğini kaydetti.

Fatma Şahin'e, Twitter üzerinden @aa_kurumsal hesabı ve #AAEditorMasasi etiketi aracılığıyla sorular da yöneltildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.