banner

Öğretmenlere İLKSAN müjdesi!




İlkokul öğretmenleri yardım sandığına üyeliklerini sürdürebilecek

İlkokul öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı üyesiyken, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde üyelik kapsamı dışında başka bir göreve atananlar isterlerse üyeliklerini sürdürebilecek.

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Ana Statüsünde Değişiklik Yapılmasını öngören düzenleme, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı üyeliğinin Kamu Görevlileri Hakem Kurulu Kararı ile ihtiyari hale getirildiği belirtilen düzenlemede, sandık üyesiyken 1 Haziran 2012’den sonra Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde üyelik kapsamı dışında başka bir göreve atananların istemeleri halinde üyeliklerini sürdürebilecekleri bildirildi.(hürriyeteğitim)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.