banner

Bütün gücümüzle eğitim yapacağız




Milli Eğitim Bakanı Dinçer, BDP Genel Başkanı Demirtaş'ın, sözlerine yönelik, ''Bütün gücümüzle, öğretmenlerimizle, okullarımız açık olarak eğitimimizi yapacağız dedi.

Çeşitli açılışlara ve temel atma törenlerine katılmak üzere Afyonkarahisar'da bulunan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Emirdağ ilçesindeki programa katıldı.

Dinçer, program öncesinde gazetecilerin BDP Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, Batman mitingindeki ''Salı günü hayatı durdurarak, kontakları ve iş yerlerimizi kapatarak, okula gitmeyerek taleplerimizi haykıralım'' sözlerini hatırlatması üzerine, şöyle konuştu:

''Onlar zaten bir taraflarıyla, okullarımızı sabote ederek, okullarımızı yakarak, öbür taraflarıyla çocuklarımızı okullardan uzaklaştırarak, çocuklarımızın cahil kalmasını arzu eder bir görüntü çiziyorlar. Dolayısıyla böyle bir şeyi söylemiş olması çok sürpriz değil. Bütün gücümüzle, öğretmenlerimizle, okullarımız açık olarak eğitimimizi yapacağız. Çocuklarımızın da geleceğini düşünerek, onların bu tip taleplerine çok sıcak bakmayacaklarını biliyorum. Özellikle eğitim üzerinden yapılan siyasetin çok beyhude bir çaba olduğunu düşünüyorum.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.