banner

Öğrenci otobüsüne taşlı saldırı




Mardin'in Nusaybin ilçesinde Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinden dönen öğrenci ve öğretmenlerin otobüsü taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda 3 öğrenci ile 1 öğretmen yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı

Nusaybin’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen törenlerle kutlandı. Kutlamaların ardından öğrenci ve öğretmenleri taşıyan 1 otobüs ile 2 otomobil Çağ Çağ deresi Mevkii’ne geldiğinde bir grup tarafından taşlandı.

Taşlı saldırıda 3 öğrenci ile 1 öğretmen yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılar burada yapılan tedavi altına alınırken, durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın da hastaneye gelerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Polis, öğrenci ve öğretmenlere taşlı saldırıda bulunanları yakalamak için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

(radikal)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.