banner

Üniversitelilerin acı sonu




Bursa'nın Karacabey ilçesinde, otomobilin su kanalına devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Düzce'den Balıkesir yönüne seyreden Gökhan Erdem (25) yönetimindeki 34 DV 3418 plakalı otomobil, Bursa-Karacabey karayolunda, Karacabey'e 10 kilometre kala, direksiyon hakimiyetinin yitirilmesi sonucu yol kenarındaki su kanalına devrildi. Araç, su bulunmayan kanalın duvarlarına çarptıktan sonra 4-5 takla atarak durabildi.

Kazada, Selami Türkoğlu (21), Cihan Özger (21) olay yerinde, Muhammet Argören (21) ise kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü ile Balıkesir Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş olduğu belirtilen Muratcan Yavuz (21), Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden ve cenazeleri Karacabey Devlet Hastanesi morguna kaldırılan üç gencin, Balıkesir Üniversitesi öğrencisi oldukları belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.