banner

Ben hep gaz sıkmaya mecbur muyum ?




Bir çelik kuvvet gecesinde çekilen bu video sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Polisin, toplumsal olayları dağıtmak için kullandığı biber gazı vatandaşın tepkisini çekmeye devam ediyor. Tekel işçilerinden, 4+4+4'e itiraz eden, harçların kaldırılmasını savunan öğretmen ve öğrencileri; HES'leri protesto eden çevrecilerden en son Cumhuriyet bayramını kutlamak isteyen vatandaşları dağıtmak için biber gazı kullanımı büyük tepki topluyor. En son 29 Ekim'de 'buna gerek var mıydı, o insanlar terörist değildi, ellerinde ne taş ne sopa, sadece bayrak vardı' itirazları yükselirken, gazı sıkan çevik kuvvet polislerinin ne hissettiği ise bir başka merak konusu oluyor. Hürriyet’in yayınladığı Bursa Çevik Kuvvet Şubesi'nin birkaç ay önce düzenlediği eğlence gecesinde çekilmiş bir video, adeta bu soruya yanıt verircesine hazırlanmış. Bir çevik kuvvet polisi Müslüm Gürses'in ünlü şarkısı 'İtirazım Var' sözlerini "Ben hep biber gazı sıkmaya mecbur muyum, itirazım var" diyerek uyarlamış. İşte o video..

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.