banner

Üniversite kampüsüne uzanan uyuşturucu tüneli




Brezilya'nın Sao Paulo kentinde, uyuşturucu satmak amacıyla üniversite kampüsüne uzanan bir tünel ortaya çıkarıldı.

Polis Albay Cesar Augusto Morelli, öğrencilere kokain satmak için kullanıldığı belirlenen tünelin uzunluğunun 15 metre olduğunu söyledi.

Tünelin, uyuşturucu çetesinin liderinin evini kokain imalatında kulanılan bir laboratuvara bağladığını belirten Morelli, tünelin daha sonra ise Sao Remo adlı gecekondu mahallesini, Sao Paulo Üniversitesi'nin kampüsünden ayıran bir duvarın yakınındaki noktaya uzandığını belirtti.

Morelli, tünele giren uyuşturucu tacirlerinin birkaç metrelik yürüyüşün ardından gecekondu mahallesini üniversite kampüsünden ayıran duvardaki bir deliğe ulaşarak ellerindeki uyuşturucuyu sattıklarını kaydetti.

Polisin tüneli, eylül ayında bir polisin öldürülmesi olayına karıştıkları sanılan zanlıları ararken keşfettiği bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.