banner

Açıköğretim kayıt yenileme işlemleri sona eriyor




Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi'nin 22 Ekim'de başlayan kayıt yenileme işlemleri, 16 Kasım'da sona erecek.

anadolu universitesiAÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi'nin 2012-2013 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme işlemleri 2 aşamada gerçekleştiriliyor. Kaydını yenileyecek öğrenciler, birinci aşamada ''http://kayit.anadolu.edu.tr'' adresine girerek ''Kayıt Yenileme'' linkinden ders ''ekle-sil'' işlemlerini yapıp, alacağı dersleri belirleyecek. Alacağı dersler konusunda kesin kararını veren öğrenciler, ikinci aşamada kayıt yenileme bedelini bankaya ödeyecek.

22 Ekim, 13 Kasım tarihleri arasında kayıt yenileme bedelini bankaya ödeyen ancak tekrar ders ekleme işlemi yapmak isteyen öğrenciler, 14,15,16 kasım tarihleri arasında ders ekleme işlemini tekrar yapabilecek.

Güz döneminde kayıt yeniletecek öğrenciler, ''Kayıt Yenileme Kılavuzu, Öğrenci Kılavuzu ve Dönemlik-Kredili Sistem Ölçme ve Değerlendirme Kılavuzu'' ile kayıt yenileme süreci hakkında her türlü bilgiye ''http://kayit.anadolu.edu.tr'' adresinden ulaşabiliyor.

Açıklamada, 16 Kasım tarihinden sonra kayıt yenileme işlemi yapılmayacağı ve mazeret kabul edilmeyeceği bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.