banner

Dinçer; Dershane yöneticileriyle görüştü




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in ÖZ-DE-BİR, GÜVENDER ve TÖDER yöneticileriyle görüştüğü bildirildi.

omer dincerÖZ-DE-BİR, GÜVENDER ve TÖDER'den ortak yapılan yazılı açıklamada, dernek yöneticilerinden oluşan heyetin, dün Bakan Dinçer'i ziyaret ettiği belirtildi.

Dernek temsilcilerinin görüşmede, Dinçer'e Türkiye'deki dershanecilik, özel dershanelere duyulan ihtiyaç, dershanelerin eğitim sistemine katkıları konusunda bilgi verdiği ve dershanelerin yokluğunda yaşanabileceklerden duyulan kaygıları ilettiği ifade edildi.

Bakan Dinçer'e dershanelerden daha etkili nasıl yararlanılabileceğine ilişkin önerilerin yer aldığı rapor sunulduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Bakan, dernek temsilcilerini büyük bir dikkatle dinlemiş; dile getirilen endişeleri anladığını, iletilen dilek ve önerileri değerlendireceğini, konuyla ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü ancak henüz somutlaşmış  bir durum olmadığını, çalışmalar olgunlaştığında sektörle paylaşılacağını, kurumları ve çalışanları mağdur edecek bir yol izlenmeyeceğini ve herkes için yararlı olacak bir çalışma yapacaklarını belirtmişlerdir.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.