banner

Okulda başına mermer düştü!




Balıkesir'in Kepsut İlçesi'nde ilkokul öğrencisi 7 yaşındaki Beyza Betül Akgül, başına mermer parçası düşmesi sonucu ağır yaralandı.

okulKepsut Cumhuriyet İlkokulu 2-A sınıfı öğrencisi Beyza Betül Akgül, bugün saat 14.30'da teneffüs için bahçeye çıkacağı sırada, başına üçüncü katın yangın merdiveni korkuluğundaki 20 santim eninde, 70 santim uzunluğunda ve 2 santim kalınlığındaki mermer parçası düştü.

Bir anda kanlar içinde yere yığılan küçük Beyza Betül, öğretmenleri tarafından Kepsut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafatasında kırık olan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen küçük kız, ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nde, ameliyata alındı. Talihsiz kızın, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Eşinden ayrı yaşayan anne Elif Sayar olayı haber alıp geldiği okulda kızını göremeyince, sinir krizi geçirdi. Ambulansla Kepsut Devlet Hastanesi'ne götürülen Sayar'a sakinleştirici iğne vuruldu. Bu yıl eğitim-öğretime açılan okuldaki mermer parçasının düştüğü yangın merdiveninde inceleme yapan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Balıkesir Milli Eğitim Müdürür İbrahim Aydın ve Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş da hastaneye gelerek öğrencinin durumu hakkında bilgi aldı.

(cnntürk)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.