banner

Diyarbakır’da ilkokula Molotoflu saldırı




Diyarbakır’da yüzleri kapalı bir grup tarafından ilköğretim okuluna molotof kokteylli ve ses bombalı saldırı düzenlendi.

diyarbakir okulCezaevlerinde tutuklu olanların başlattığı açlık grevine destek vermek için BDP tarafından yapılmak istenilen mitinge izin verilmemesini bahane eden yüzleri kapalı göstericiler, Sur ilçesi Benusen Mahallesi’nde bulunan Turgut Özal İlköğretim Okulu’na saldırdı.

Okul bahçe duvarına ses bombası ve molotof atan göstericiler, daha sonra bahçeye girerek binaya da saldırdı. Pencereleri hedef alan göstericiler 1 ses bombası ile 5 molotof kokteylli atarak okulu yakmaya çalıştı. Polis ekiplerinin bölgeye gitmesiyle yüzleri kapalı göstericiler ara sokaklara girerek kaçtı. Bölgede inceleme yapan polis ekipleri saldırıyı yapanları yakalamak için çalışma başlattı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.