banner

İlköğretim okuluna molotoflu saldırı




Bahçelievler’de bir ilköğretim okuluna molotofkokteyli atıldı. Okulda çıkan yangına vatandaşlar müdahale etti.

Alınan bilgiye göre, Zafer Mahallesi Emir Sultan Sokak'ta bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu'na saat 23.30 sıralarında molofotkokteyli atıldı. 6 kişilik yüzleri maskeli bir grup tarafından gerçekleştirildiği belirtilen saldırı sebebiyle okulda yangın çıktı. Vatandaşların müdahale ettiği alevler kısa sürede söndürüldü.

Olayın görgü tanıkların Ramazan Kannas, “6 kişilik bir gruptu. Olayı gördüğümüz gibi yangın tüpünü aldık ve diğer arkadaşlarla birlikte söndürdük. Molotofu atan şahıslar kaçtılar” dedi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.