banner

4. Uluslararası Antalya Bilim Olimpiyatları başladı




Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Bilim Olimpiyatları başladı.

4. Uluslararası Antalya Bilim Olimpiyatları başladıAntalya'da hizmet veren Özel Eduant Uluslararası Rus Okulu ve Antalya Turizm Akademisi Derneği'nin düzenlediği 4. Uluslararası Antalya Bilim Olimpiyatları, Kundu'da bulunan Kremlin Palace Otel'de başladı.

Olimpiyatlara Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Belarus, Özbekistan ve Azerbaycan'dan 800'e yakın öğrenci katıldı. Bir hafta sürecek olimpiyatlarda öğrenciler matematik, Rusça, İngilizce, turizm ve spor alanlarında yarışacak.

Antalya Turizm Akademisi Derneği Başkanı ve Özel Eduant Uluslararası Rus Okulu Müdürü Victor Bikkenev, gazetecilere yaptığı açıklamada, olimpiyatların bu yıl dördüncüsünü düzenlediklerini, bilim olimpiyatlarına bugüne kadar katılan tüm öğrencilerin Antalya için gönüllü turizm elçisine dönüştüğünü söyledi.

Bikkenev, Rusya ve Türkiye arasındaki turizm ilişkilerine katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.