banner

‘Başkanlık Sistemi’ TBMM’ye sunuldu




Başbakan Yardımcısı Bozdağ, AK Parti'nin Başkanlık Sistemi''ne ilişkin önerisini Meclis Başkanlığı'na sunduklarını bildirdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ''Başkanlık Sistemi''ne ilişkin AK Parti'nin önerisini TBMM Uzlaşma Komisyonu'na iletilmek üzere Meclis Başkanlığı'na sunduklarını bildirdi.

AK Parti, yeni anayasanın ''yasama'' bölümüyle ilgili 22 maddelik öneriyi, dün akşam TBMM Başkanlığı'na sunmuştu.

TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun AK Parti'li üyeleri, Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, yaptıkları toplantı sonunda, yeni anayasanın ''yasama'' bölümüne ilişkin partilerinin önerilerini belirlemişti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.