banner

Öğrenci servisi şarampole devrildi




Bitlis'te öğrenci servisinin şarampole devrilmesi sonucu, 11 öğrenci yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Doğanlı köyünde taşımalı eğitim gören öğrencileri, Narlıdere Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na götüren, henüz sürücüsünün kimliği ve plakası belirlenemeyen öğrenci servisi, okulun yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, serviste bulunan öğrencilerden, Büşra, Zehra, Çiğdem, Sevda, Derya, Serhan, Esra, Fatma, Betül ve Mısra Özbay ile Songül Bastuha yaralandı.

112 Acil Servis ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılan öğrenciler, Bitlis ve Tatvan'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öğrencilerin, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.