banner

Dünyanın en ünlü okulları İstanbul'a geliyor




Yurtdışında eğitim almak isteyen binlerce öğrencinin merakla beklediği Yurtdışı Eğitim Fuarları Ankara, Adana ve İzmir'in ardından bu kez İstanbul'da gerçekleştirilecek. Fuara 22 ülkeden 50 dolayında okulun temsilcisi katılıyor.

tercih10 - 11 Kasım 2012 tarihlerinde Hilton Oteli'nde gerçekleşecek olan fuara binlerce öğrenci katılacak ve geleceklerini bu fuarlarda şekillendirecek.

Üniversite ve Lise öğrencilerinin hayallerinin süsleyen yurtdışı eğitimine ilgi her geçen yıl biraz daha artıyor. Türk öğrencilerin iyi ve uygun bir eğitim almak amacıyla takip ettikleri Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları 10 - 11 Kasım 2012 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları, dünyanın her yerinden üniversite, kolej, dil okulları, yaz okulları ve çeşitli eğitim temsilciliklerini ağırlayarak öğrencilere gerçek anlamda uluslararası bir organizasyon ortamı sunacak. Fuar süresince öğrenciler, diledikleri okulların yetkilileriyle yüz yüze görüşebilecek ve ilgilendikleri ülkenin eğitim şartlarıyla ilgili detaylı bilgi alabilecekler. Ayrıca en seçkin okulların temsilcileri tarafından fuar kapsamında düzenlenecek seminerlere katılma imkânı elde edecekler.

Binlerce öğrenci fuarlara katıldı

4 Kasım 2012'de Ankara'da start alan Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları, daha sonra Adana ve İzmir'deki öğrencilerle buluştu. Üç büyük şehirde gerçekleşen fuarlara binlerce öğrenci katıldı. Yurtdışı eğitim hayali kuran öğrenciler dünyanın en prestijli okulları ile Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları ile tanıştılar.

Şimdi sıra istanbul'da

Anadolu'daki fuarların sona ermesinin ardından gözler İstanbul'da iki gün boyunca gerçekleşecek olan Yurtdışı Eğitim Fuarı'na çevrildi. 10 Kasım 2012 Cumartesi kapılarını açacak olan fuar 11 Kasım 2012 Pazar akşamına kadar açık olacak.

Uzmanlar aileleri de davet ediyor

İki gün boyunca gerçekleşecek olan Yurtdışı Eğitim Fuarı'na öğrencilerin aileleri ile gitmeleri yönünde uyarı yapan uzmanlar, hayatlarının en önemli kararlarından birini verecek olan genç öğrencilerin yanında velilerinin olması gençlerin özgüvenini artıracağı görüşündeler.

Katılımcılara burs imkanı sağlayacak

İstanbul'da gerçekleşecek olan, ücretsiz ve halka açık olarak, 13:00-18:00 saatleri arasında ziyarete edilebilecek olan fuara öğrencilere burs imkanı sağlayan okullarda katılacak. Katılımcıları; sürpriz hediyeleri, burs ve çeşitli etkinlikleri www. edufairs.com.tr adresinden takip edebilirsiniz. Fuar ve burslar ile detaylı bilgi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden veya 0 212 256 6358 numaralı telefondan alınabiliyor.

New York film akademisi 'burs' verecek

Dünyanın en yenilikçi ve dinamik film okulu olan New York Film Akademisi (NFYA) de Yurtdışı Eğitim Fuarları'nda yer alacak. NFYA, fuarda film yapımı ve oyunculuk alanında eğitim almak isteyen gençlere, kısa dönem film yapım kursları, serfitika programları ve burs fırsatlarıyla ilgili bilgiler sunacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 'Film Çek, Bursu Kap' yarışması ile ilgili detaylar fuara gelen yönetmen adayları ile paylaşılacak.

Fuar tarihleri şu şekilde:

04 Kasım 2012 - ANKARA Hilton Otel

06 Kasım 2012 - ADANA Hilton Otel

08 Kasım 2012  - İZMİR Swıss Otel

10-11 Kasım 2012 - İSTANBUL Hilton Otel

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.