banner

Ceylanpınar’da okullar 2 gün tatil




Türkiye'nin Suriye sınırındaki çatışmalar nedeniyle Ceylanpınar'daki okullar 2 günü daha tatil edildi.

Ceylanpınar’da okullar 2 gün tatilSuriye'nin Haseki iline bağlı Rasulayn'da Özgür Suriye Ordusu ile Esed güçleri arasında süren çatışmalar nedeniyle Ceylanpınar'daki okullarda eğitime 2 gün daha ara verilecek. 

Sabah saatlerinden itibaren aralıklarla top seslerinin duyulduğu bölgede, çatışmalar sürüyor.

Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet, Rasulayn'da çıkan çatışmaların ilçe güvenliğini tehlikeye soktuğunu belirterek, okulların perşembe ve cuma günü tatil edildiğini hatırlattı.

Çatışmaların devam etmesi nedeniyle okulların pazartesi ve salı günü de tatil edildiğini bildiren Kaymakam Çenet, salı günü öğleden sonra yapılacak toplantıda, okullara ilişkin durum değerlendirmesinin ardından, sürecin belirleneceğini söyledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.