banner

Google, Rodin’i ‘düşünen adam’la andı




Google, Fransız heykeltıraş Auguste Rodin'in 172. doğum gününü logosuna yerleştirdiği ''Düşünen Adam'' heykeli ile hatırlattı.

Google, Rodin’i ‘düşünen adam’la andı Özel günler için hazırladığı ''doodle''lar ile dikkati çeken Google, Fransız heykeltıraş Auguste Rodin'in ''Düşünen adam'' heykelini logosuna yerleştirdi.

Doodle uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek dikkati çekmeyi hedefliyor. İnternet kullanıcıları, özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgilere erişebiliyor.

Auguste Rodin, Paris'te 12 Kasım 1840'ta dünyaya geldi ve 17 Kasım 1917'de hayatını kaybetti. Rodin'in eserleri arasında 'Adem', 'Havva', 'Düşünen Adam' ile 'Victor Hugo' büstü bulunuyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.