banner

MTV Müzik Ödüllerine Gangnam Style damga vurdu




MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde Koreli şarkıcı PSY'ın söylediği Gangnam Style isimli parçanın klibi, en iyi video ödülünü kazandı.

gangnam_mtv.jpgAlmanya'nın Frankfurt kentinde ünlü Alman model Heidi Klum'un sunuculuğunda düzenlenen ödül gecesinde Swift, ''En iyi kadın şarkıcı'', ''En iyi canlı performans'' ve ''En iyi tarz'' dallarında ödüle layık görüldü.

Kanadalı şarkıcı Bieber ise ''En iyi erkek şarkıcı'', ''En iyi pop şarkıcısı'' ve ''En iyi dünya sahnesi performansı'' dallarında üç ödül topladı.

Gecede, Koreli şarkıcı Park Jae-Sang'in (PSY) söylediği "Gangnam Style" isimli parçanın klibi ise ''En iyi video'' dalında ödül kazandı. Törende, geçen şubat ayında hayatını kaybeden 48 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Whitney Houston ise ''Küresel ikon'' ödülüne layık görüldü.

MTV Müzik Ödülleri'nde geçen yıl dünyaca ünlü şarkıcı 26 yaşındaki Lady Gaga, en iyi kadın şarkıcı, "Born This Way" şarkısıyla en iyi şarkı ve en iyi video ödüllerinin yanı sıra geçen yıl kez verilen en çok hayrana sahip sanatçı ödülünü kazanmıştı.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde birçok kategorideki ödül, internet üzerinden yapılan oylama sonucu dağıtılıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.