banner

Ceylanpınar’da eğitime 1 hafta ara verildi




Türkiye’nin Suriye sınırındaki şiddetli çatışmalar nedeniyle Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde okullar 14 Kasım 2012’ye kadar tatil edildi

Ceylanpınar’da eğitime 1 hafta ara verildiİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, iç karışıklığın sürdüğü Suriye'de son günlerde Rasulayn'da yoğunlaşan çatışmalar nedeniyle daha önce tüm okullarda 14 Kasım Çarşamba gününe kadar verilen ara, olayların devam etmesi nedeniyle uzatıldı. Bu çerçevede ilçedeki tüm okullarda hafta sonuna eğitim-öğretim yapılmayacağı belirtildi.

Kaymakam İbrahim Çenet de, olumsuzluk yaşanmaması halinde okullarda hafta başından itibaren eğitim ve öğretime başlanabileceğini söyledi.

Bu arada okulların tatil edilmesiyle ilgili karar, belediye hoparlörlerinden yapılan anonslarla da ilçe halkına duyuruldu.

 

İlgili haberler için tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.