banner

İnternette sınava hazırlık kursu 3 Aralık’ta başlıyor




MEB'den web tabanlı online üniversiteye hazırlık kursu, online üniversite hazırlık kursu, Milli Eğitim Bakanlığı online dershane, MEB online dershane kayıtları

Milli Eğitim Bakanlığı’nın YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan 12. Sınıf öğrencileri için başlattığı web tabanlı sınava hazırlık kursları 3 Aralık’ta başlıyor

MEB’in YGS ve LYS'ye girecek 12. sınıf öğrencilere destek olmayı hedefleyen web tabanlı interaktif ders uygulaması, 3 Aralık'ta başlayacak. MEB'in resmi web sitesinden yaptığı açıklamaya göre, 12. sınıf öğrencileri başvurularını internet üzerinden yapacak. Sonuçlar mail yoluyla açıklanacak. Başvurular 27 Kasım'da sona erecek.

Başvuru için tıklayın

İlgili haberler için tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.