banner

Müzik dinleyen öğrenciye şoför dayağı




ABD'de kız öğrenci olduğu iddia edilen bir yolcu otobüs şoförü tarafından fena bir şekilde dövüldü. Olay kameralara böyle yansıdı

Her şey otobüste yüksek sesle müzik dinlediği için…Geçtiğimiz gün internete yüklenen kadın şoförün liseli bir kız öğrenciyi tekme tokat dövdüğü anların görüntüsü büyük yankı uyandırdı.

Videoyu Youtube’a yükleyen kişi, kavganın başlama nedenini ‘öğrencinin yüksek sesle müzik dinlemesi’ olarak gösterirken, ilk yumruğu atanın şoför olduğunu öne sürdü. Olaya kimsenin müdahale etmemesi de dikkat çekti. 

Yetkililer ise yaptıkları açıklamada şoförün 2003 yılından beri aynı hatta çalıştığını, olay ile ilgili araştırma yaptıklarını ifade etti. Geçtiğimiz ay da Cleveland şehrinde bir şoförün kendisini kızdıran yolcuyu dövdüğü anlar kameralara yansımış, daha sonra paylaşım rekorları kırmıştı.

İlgili haberler için tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.