banner

Hastanede yoğun bakımda




Bir döneme damga vuran Türk Rock Müziği’nin sevilen gruplarından Ayna’nın vokalisti Cemil Özeren ölümle savaşıyor.

Birdönemin ünlü müzik grubu Ayna ile adını duyuran müzisyen Cemil Özeren, siroza yakalandı.

Siroza yakalandığı belirtilen Özeren’in yaklaşık bir yıldır karaciğer tedavisi gördüğü,  durumunun iki hafta önce ağırlaştığı belirtildi. Esenler’deki Hayat Hastanesi’ne yatırılan Özeren, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Ayna grubunun üyesi ve Cemil Özener'in 30 yıllık arkadaşı Erhan Güleryüz hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Cemil'e yaklaşık 2 ay önce siroz teşhisi konmuş. Ama kendisi ailesinden ve dostlarından bu durumu saklamış. 10 gün önce yoğun bakıma alınınca bizim haberimiz oldu. Şu anda durumu çok kötü. Karaciğeri çalışamaz durumda. Doktorların söylediğine göre nakil de mümkün değil. Doktorlar Cemil'i daha uzun nasıl yaşatırız diye uğraşıyorlar.  Tüm sevenlerinden dua bekliyoruz " canadianviagras.net/

(kaynak hürriyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.