banner

Lise öğrencilerine polis müdahale etti




Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde yaklaşık 100 kişilik lise öğrencisi grup, cezaevlerindeki açlık grevlerini protesto etmek isteyince polisle çatıştı

Lise öğrencilerine polis müdahale ettiÇeşitli okullarda okuyan yaklaşık 100 öğrenci, BDP binası önünde toplanıp ilçe merkezindeki Oslo Oteli önüne geldi. Açlık grevindekilerin fotoğraflarını ve dövizler taşıyan öğrenciler, buradan slogan atarak eski cezaevi kavşağına yürümek istedi. Bir anda etrafları zırhlı araçlarla sarılan öğrencilerin ısrarla yürümek istemesi üzerine polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Göstericilerin polise taşla saldırması sonrası çıkan olaylar nedeniyle esnaf kepenk kapattı. Olaylar ara sokaklarda sürüyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.