banner

Yurtdışındaki öğrenciler için burs ve kredi başvuru tarihi uzatıldı




YURTKUR, yurt dışında öğrenim gören öğrencilerin burs ve öğrenim kredisi başvuruları için istenen belgelerin teslim tarihini 26 Kasım'a uzattı.

mezuniyetYURTKUR'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt dışında öğrenim gören Türk vatandaşı yüksek öğrenim öğrencilerine, 2012-2013 öğretim döneminde verilecek burs ve öğrenim kredisine ilişkin müracaat eden öğrencilerden 16 Kasım'a kadar istenen öğrenci belgesi ve öncelik belgesi teslim tarihi 26 Kasım 2012 tarihine kadar uzatıldı.

KKTC'de öğrenimini sürdüren öğrencilerin, öğrenci belgeleri doğrudan öğretim kurumundan temin edileceğinden bu öğrencilerin varsa sadece öncelik durumlarını gösterir belgelerini YURTKUR'a göndermeleri gerekiyor.

Öğrenciler belgelerini, ''Söğütözü Mah. 2176. Sok. No:25 Çankaya/Ankara'' adresindeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'ne posta ile gönderebileceği gibi elden de teslim edebilecek.

YURTKUR'un internet adresinde, öğrencileri bilgilendirmek amacıyla detaylı bilgiler yer alıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.