banner

Lise öğrencisi annesini öldürdü ve intihar etti




Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'nde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen lise öğrencisi 18 yaşındaki Burak D., annesi 39 yaşındaki Nermin D.'yi boğazını keserek öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu. Bileklerini kesen şüpheli hastaneye kaldırıldı.

Lise öğrencisi annesini öldürdü ve intihar ettiKırıkhan'ın Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bir apartman görevlisi, eşi Bursa Gümrük Müdürlüğü'nde memur olan Nermin D.'nin evinin kapısına sabah bıraktığı ekmeklerin alınmaması ve zili çalmasına rağmen kapının açılmaması üzerine polisi aradı. Çilingir yardımıyla kapıyı açarak eve giren polis, Nermin D.'nin boğazı kesilmiş cesedini buldu. Kadının oğlu Burak D. de evde yaralı halde buldu.

Annesini öldürdükten sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu anlaşılan Kırıkhan Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Burak D. olay yerine çağrılan ambulansla götürüldüğü Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Burak D.'nin bir süredir psikolojik tedavi gördüğü bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.