banner

Okul Sütü ihalesi 20 Aralık'ta




Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Okul Sütü Programı kapsamında 20 Aralık’ta ihale yapılacağını duyurdu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, programla özel okullar dahil 30 bin 752 okulda 6 milyon 171 bin 692 ana sınıfı ve ilkokul öğrencisinin tamamına pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün süreyle 200 mililitre UHT süt dağıtılacak.

Okul Sütü dağıtımı, okulların açıldığı 11 Şubat 2013'de başlayacak ve 2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi boyunca devam edecek.

Programla öğrencilere, süt içme alışkanlığı kazandırmak ve dengeli beslenerek sağlıklı gelişmelerini sağlamak amaçlanıyor.

Okul Sütü temini Kamu İhale Kanunu'nun 19/a maddesine göre, açık ihale usulüyle 20 Aralık 2012 Perşembe günü saat 14.00'te Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda yapılacak.

İhale dokümanları bakanlık ve ''https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/'' internet adreslerinde istekliklerce görülebilecek, Hayvancılık Genel Müdürlüğü'nde de satışı yapılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.