banner

Minik öğrenci polislere zor anlar yaşattı




Bursa’da 8 yaşındaki bir ilkokul öğrencisi kaybolunca polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Resmi üniformalı güvenlik görevlilerini karşısında gören küçük öğrenci korkudan kimseyi yanına yaklaştırmadı.

ogrenci_polisOlay, merkez Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Caddesi üzerinde meydana geldi. Belinde çantası olan küçük bir çocuğun cadde üzerinde kaybolduğunu gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. İhbarı alan polis ekipleri cadde üzerinde çocuğu aramaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Resmi üniformalı polis ekiplerini gören küçük çocuk korkudan kaçmaya başladı. Ağlamaya başlayan küçük çocuk yanına kimseyi yaklaştırmadı. Polis ekipleri bunun üzerine 155’e çocuğun kendilerini görünce korkmaya başladığını söyleyerek olay yerine sivil polis ekibi istedi. Çocuğun bir yere gitmemesi için ara sokakta bekleyen polis ekipleri, küçük öğrencinin bir yere kaybolmaması için vatandaşlardan yardım istedi.

KORKUDAN ADINI BİLE UNUTTU

Polis ekiplerini görünce korkuya kapılan küçük çocuğu almak için cadde üzerine sivil görevli polisler geldi. Güvenlik görevlileri küçük öğrenciye adını sordu ancak minik çocuk çok korktuğu için adını bile söyleyemedi. Sivil polislerin bile ikna etmekte zorlandığı küçük çocuk, resmi polis ekiplerinin gitmesini istedi. Bunun üzerine resmi üniformalı polisler küçük çocuğu sivil polislere teslim ettikten sonra çocuğun yanından ayrıldı. “Öğretmenimi özledim” diyerek sivil polislere seslenen minik öğrenci, resmi polislerin gittiğini görünce sevinçten “Gidiyor” diyerek bağırdı.

Sivil ekipler, kaybolan çocuğu zorda olsa ekip otosuna bindirmeyi başardı. Ekipler, minik öğrenciye çeker ikram ederken, kaybolan çocuk ailesinin bulunması için polis merkezine götürüldü.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar da şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşlar, “Kaybolan küçük çocuk polisleri görünce korktu. Bizde ne olduğunu anlayamadık” dediler.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.