banner

Afet seminerine öğretmenlerin ilgisizliği damga vurdu




Muğla'da okul müdürleri ve öğretmenler için düzenlenen afet seminerine öğretmenlerin ilgisiz tavırları damgasını vurdu

Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden Koray Ece tarafından Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri ile okul müdürlerine olası afetlerden korunma semineri verildi. Öğretmenler semineri dinlemek yerine cep telefonu, bilgisayar ile oynayıp roman okumayı tercih etti.

Şefika Pekin Anadolu Kız Meslek Lisesi Salonu’ndaki seminerde öğretmenler ve okul müdürlerine nükleer silahlardan korunma yöntemleri anlatıldı. Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden Koray Ece tarafından anlatılan seminerde nükleer enerjiden, depremlere kadar birçok konu ele alındı. Seminerden sıkılan öğretmenlerin cep telefonuyla mesajlaşması, kiminin roman okuması, kiminin de diz üstü bilgisayarla sanal alemde gezmesi dikkat çekti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.