banner

Ceylanpınar'da eğitime ara verildi




Şanlıurfa Valiliği, Suriye'nin Rasulayn bölgesinde yaşanan olaylar nedeniyle Ceylanpınar'da ilk ve orta  dereceli okullarda eğitime ara verildiğini bildirdi

Şanlıurfa Valiliği, Suriye'nin Haseke kentine bağlı Ra'sulayn bölgesinde yaşanan olaylar nedeniyle, Ceylanpınar'da ilk ve orta dereceli okullarda bugün eğitime ara verildiğini bildirdi.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamada, Ra'sulayn ilçesinde yaşanan iç karışıklık sebebiyle başlayan çatışmalar sırasında seken bir kurşunun Atatürk İlköğretim Okulu'nda görevli öğretmen Yunus Tosun'un göğsünü sıyırdığı ve yaralanmasına neden olduğu belirtildi.

Okulun bahçesinde bulunduğu sırada hafif şekilde yaralanan ve Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilen Tosun'un, tedavinin ardından taburcu edildiği kaydedildi.

Açıklamada Ra'sulayn ilçesinde yaşanan iç karışıklıklar sebebiyle, Ceylanpınar'daki ilk ve orta dereceli okullarda bugün eğitime ara verildiği de bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.