banner

#ÖğretmenDediğin nasıl olmalı?




Hürriyeteğitim 24 Kasım Öğretmenler gününe özel sosyal paylaşım sitesi Twitter’da , #ÖğretmenDediğin etiketiyle herkesin düşüncelerini ifade edeceği bir etkinlik başlattı. Siz de görüşlerinizi ‘#ÖğretmenDediğin’ etiketiyle tweetleyin yayımlayalım

Hürriyeteğitim’in başlattığı etkinlikte bazı öne çıkan twetler;

#ÖğretmenDediğin ilk okuldaki çocuklara matematiği öğretirken parmakları değil, paraları sayacak. Az biraz zengin olun ya.

#ÖğretmenDediğin özlemi duyulan, sözleri her daim kulaklarında çınlayandır...

Kimi,  #ÖğretmenDediğin Atatürk gibi olmalı, öğrettikleri yıllar boyu hatırlanmalı dedi, kimi #ÖğretmenDediğin Kel Mahmut gibi olmalı  korkulmalı, çok sevilmeli, sahip çıkılmalı ve çıkmalı dedi.

Ve tabii ki, “Atanamıyoruz, yardım edin” diyerek herkese ve her yere mesaj yollayan öğretmenlerin işte bugün tam da sesini duyurma günü.

Tıpkı  #ÖğretmenDediğin üç kuruşa bir ülkenin geleceğini inşa eden insan demektir diyenler gibi…

Siz de görüşlerinizi aşağıdaki mesaj sayfasına bırakabilirsiniz…

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.