banner

Bin 500 öğrenci ‘Öğretmenler Günü Kutlama Rekoru’ kırdı




'Dünya Çocuk Rekorları'' kapsamında, öğretmenlerine mektup yazan bin 500 öğrenci, ''Bin 500 Çocukla Öğretmenler Günü Kutlama Rekoru'' kırdı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ADA AVM işbirliğiyle Erenler ilçesindeki alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte bin 500 öğrenci, Dünya Çocuk Rekorları Rekor Tescil ve Hakem Heyeti'nin huzurunda öğretmenlerine mektup yazdı.

Öğrencilerin yazdıkları mektupları öğretmenlerine vermesinin ardından, hakem heyeti rekor tescil belgesini ADA AVM yetkililerine teslim etti.

''Dünya Çocuk Rekorları'nın 32'ncisini gerçekleştirdik''

Dünya Çocuk Rekorları Başhakemi Prof. Dr. Orhan Kural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenlerin sadece belirli bir günde hatırlanmasına karşı olduğunu belirterek, öğretmenleri ve anneleri en çok sevindiren şeyin sevgi ve hatırlanmak olduğunu söyledi.

''Bugün çok mutlu oldum, eminim öğretmenlerimiz de çok mutlu oldu'' diyen Kural, bin 500 öğrencinin öğretmenlerine mektup yazdığını ve etkinlikten öğretmenlerin memnun olduğunu anlattı.

Mektup yazmanın unutulduğunu kaydeden Kural, ''Çocukluğumuzda postacıların gelmesi, bizim için bir zevkti. Şimdi her şey elektronik ortama döndü. Her şey e-posta ile hallediliyor. O yüzden çocuklar Türkçe konuşamıyorlar, dertlerini anlatamıyorlar. Dünya Çocuk Rekorları'nın 32'ncisini gerçekleştirdik. Dünya Çocuk Rekorları, Guinness Rekorlar Kitabı'na karşı başlatılan ilk harekettir'' şeklinde konuştu.

Etkinliği organize eden Şebnem Şenlen Eriş ise öğretmenlere verilen değeri göstermek amacıyla bin 500 öğrenciyi bir araya topladıklarını söyledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.