banner

Köy okulunda öğrencilere bale eğitimi




Van'ın, İran sınırındaki Başkale ilçesi Özpınar Köyü İlköğretim Okulu müzik öğretmeni Beste Ündey, okuldaki tüm imkansızlıklara rağmen öğrencilerine bale eğitimi veriyor.

bale egitimiİstanbul'dan ilk görev yeri olan Başkale ilçesine bağlı İran sınırındaki Özpınar Köyü İlköğretim Okulu'na atanan müzik öğretmeni Ündey, okuldaki kısıtlı imkanlara rağmen öğrencileriyle koro oluşturdu, dans topluluğu ve ritm grubu kurdu.

Köy okulu olmaları nedeniyle öğrencilerin sosyal aktivitelerinin sınırlı olduğunu anlatan Ündey, ''Öğrencilerimin baleye karşı ilgileri çok fazla ve hepsi beklediğimden daha iyi çıktı. Gösterdiğim hareketleri de çabuk öğreniyorlar. Aldıkları temel eğitimi devam ettirdikleri takdirde dansta çok iyi yerlere gelebilirler'' ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.