banner

Öğrenciler öğretmenler gününe özel klip çekti




MUĞLA'nın Yatağan İlçesi'ndeki Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğretmen ve öğrencilerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında çektiği 'Muallim' isimli klip, bir günde iki bin kişi tarafından izlendi.

ogrenci klibiMETEM'de görevli öğretmenler ve iletişim teknolojileri bölümü öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak, okulda 'Muallim' klibi çekti. Türkçe öğretmeni Orçun Keskin, bilgisayar öğretmeni Hakan Keleş'in yönetmenliğinde çekilen klip "Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz" ifadesiyle sona erdi. Sosyal paylaşım sitesi Youtube'a yüklenen klibi bir günde 2 bin kişi tıkladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.