banner

Öğretmenler eşofmanla derse girecek




Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘kılık kıyafet yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesinin ardından 125 bin üyeli Eğitim-Sen, 5 Aralık’ta binlerce öğretmenle derslere eşofmanla girme kararı aldı.

egitim_sen_eylem125 bin üyesi olan Eğitim-Sen, okullarda dinsel simgelerin kullanımının yaygınlaştığı gerekçesiyle radikal bir sivil itaatsizlik eylemi yapacak. 5 Aralık’ta binlerce öğretmen okula eşofmanla gidip, derslere bu şekilde girecek

Türkiye’nin en büyük eğitim sendikalarından Eğitim-Sen’in, okullardaki uygulamaları protesto amacıyla yapacağı eylemler tartışma yaratacak. “Eğitim niteliksizleştirilmesine, bilimsel ve laik eğitim anlayışının yıpratılmasına, itaatkâr öğrenci, itaatkâr öğretmen yaratılmasına karşı eğitim emekçileri olarak 5 Aralık’ta sivil itaatsizlikte bulunuyoruz ve işyerlerimize eşofmanlarımızla gidiyoruz” çağrısı doğrultusunda, binlerce öğretmen eşofmanla derslere girecek.

Haberin devamını okumak için tıklayın

İlgili haberler için tıklayın

 

İşte MEB’in yeni kıyafet uygulamasının detayları


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.