banner

Ataması yapılmayan öğretmenlerden oturma eylemi




Ataması yapılmayan öğretmenler, Ankara’da Abdi İpekçi Parkı’nda Şubat ayında atama yapılması için oturma eylemi yaptı. Atanamayan öğretmenlere Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve sendika üyeleri de destek verdi

subat_atamaŞubat ayında atama yapılmasını isteyen öğretmenlerin eylemine Kamu-Sen de destek verdi. Kamu-Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş ve Genel Mali İşler Sekreteri Seyit Ali Kaplan, dün Abdi İpekçi Parkı’na giderek, öğretmenleri ziyaret etti.

Şubat ayında mutlaka atama yapılması gerektiğini kaydeden Genel Sekreter Musa Akkaş, Hükümetin ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu taleplere duyarsız kalamayacağını ifade etti. Akkaş, öğretmen açığının ücretli öğretmenlerle giderilmeye çalışıldığını da anımsattı.

Pınar Altuğ, atanamayan öğretmenlere isyan etti

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.