banner

MEB’e ait araçla öğrencilere hamallık yaptırdılar




Tekirdağ’da bir lisede okul saatinde öğrencilere okul kıyafetleriyle Milli Eğitim’e ait resmi plakalı araçla hamallık yaptırdılar

MEB’e ait araçla öğrencilere hamallık yaptırdılarTekirdağ’da okul saatinde eşya taşıttırılan lise öğrencilerinin okul kıyafetleri ile resmi plakalı kamyon üzerinde tehlikeli şekilde seyahat etmeleri kameralara yansıdı. Öğrencilerin kamyonda zaman zaman masaların üzerine çıkarak birbirlerine şaka yaptıkları görüldü.

Lise öğrencilerinin tehlikeli şekilde kamyon üzerinde seyahat etmeleri kameralara yansıdı. İddialara göre Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi’nde okuyan 10 erkek öğrenci ders saatinde öğretmenlerinin zoru ile masa taşımak için görevlendirildi. Dersten alınan 10 öğrenci okul formaları ile birlikte Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait kamyona Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi’nden masa yükledi. Daha sonra yükledikleri masanın üzerine çıkan öğrenciler, kamyon üzerinde Endüstri Meslek Lisesi’ne masaları götürdü.

Öğrencilerin kamyon üzerinde tehlikeli yolculuğu

Yaklaşık 3 kilometre öğrencilerin kamyon üzerinde tehlikeli bir şekilde seyahat ettiği görüldü. Zaman zaman kamyonun kasasından sarkan öğrencilerin birbirlerine kamyon üzerinde şaka yapması kameralara yansıdı. Başlarında görevlinin olmadığı öğrencilerin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait resmi plakalı kamyonla tehlikeli maceraları okullarında son buldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.