banner

Başbakan Erdoğan'dan önlük açıklaması




Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Önlük gelir farklılığını örtmüyor" dedi

erdogan_onluk.jpgBaşbakan Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Milletvekilleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısında, “O önlükleri bizler de giydik. O önlük hiçbir zaman gelir farklılığını örtmüyor” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ”Normal günlük kıyafetin üzerine veliler bir de önlük, forma almak zorunda kalıyordu. Buna artık son veriyoruz. Kimse kusura bakmasın, o ilkokullarda bizler de okuduk. O önlükleri bizler de giydik. Önlük, o önlük hiçbir zaman gelir farklılığını örtmüyor” dedi.

CHP’ye sert eleştiri

Konuşmasında CHP'yi de eleştiren Erdoğan şunları söyledi, "Tek tip kıyafeti sonlandıran genelgeye takıldılar. Laiklik elden gidiyormuş. Her zamanki terane.CHP Genel Başkanı sürekli pedagogdan bahsediyor.

Git bir tarihçiyle konuş. Bir ara şapka da taktırıyorlardı. Okullardaki üniforma ile ilgili kitap karıştırırsan Cizvit papazlarını, Musolini’yi ve tabi ki İsmet İnönü’yü göreceksin. 2002’den bugüne yıllardır bu baskıyı, faşizan uygulamaları kaldırıyoruz. CHP bırakın ilkokulu, üniversitede tek tip kıyafeti zorbalıkla savunmuş bir partidir. Üniversitelerde estirdikleri terör bu bağnaz kafanın devamıdır. İkna odalarında kızlarımıza müdahale edenler bugün de tek tip kıyafeti savunuyor. Sanki tek tip kıyafet olunca zengin-fakir ayrımı hissedilmiyor. Hissediliyordu. O ilkokullarda bizler de okuduk. Önlük hiçbir zaman gelir farklılığını örtemez. Önlüğün kumaşından, ayakkabısından kimin zengin fakir olduğu anında ortaya çıkıyordu. Kimse kimseyi aldatmasın. Aksaklıklar çıkarsa buna da müdahale eder, sorunları anında çözeriz."

MHP lideri Bahçeli’den okul kıyafeti açıklaması

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.