banner

‘Mesele türbanlı erkeklerdir’




CNNTÜRK’te Enver Aysever’in sunduğu ‘Aykırı Sorular’ programına katılan Hürriyet Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, üniversitelerdeki başörtüsü yasağını skandal olarak niteledi ve başörtülü kızlar için, “Beyni türbanlı erkeklerin siyasetine kurban ediliyor” dedi

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, "Aykırı Sorular" programında Enver Aysever'in konuğuydu. Özdil hem AK Parti hem CHP yönetimini eleştirdi. "Yeni CHP hareketi AK Parti'nin 10 sene daha iktidarda kalması için bir müdahaledir" iddiasında bulunan Özdil, üniversitelerdeki başörtüsü yasağını da skandal olarak niteledi. Yılmaz Özdil, "başı örtülü kızlarımız, beyni türbanlı erkeklerin siyasetine kurban ediliyor" diye konuştu.

(kaynak cnntürk)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.