banner

Bu görüntüler İstanbul’da çekildi




İstanbul’da Tem otoyolunda çekilen bu görüntüler ünlü Hollywood filmi ‘Hızlı ve Öfkeli’ yi aratmadı.

oto_temTEM Otoyolu'nda lüks otomobilleri ile makas yapan bir grup genç, adeta ölüme meydan okudu. Trafiğin tehlikeye düştüğü anları cep telefonu kamerası ile görüntüleyen gençler, "bu kadarına da pes" dedirtti.

Otomobil tutkunu bir grup gencin İstanbul TEM Otoyolu'nda yaptığı tehlikeli yolculuk, cep telefonu kamerasına yansıdı. Lüks otomobilleriyle akan trafikte birbiri ardına makas yapan gençler, yürekleri ağıza getirdi. Gençlerin ölüme meydan okuduğu anlar, araçta bulunan arkadaşları tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde birbirinin ardından makas yapan gençlerin sevinç gösterileri görülüyor. Gençler, tehlikeli yolculur ardından cep telefonu kamerasına da poz veriyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.