banner

Çin, Türkiye dışında 45 ülkeye onay verdi




Çin, başkenti Pekin’e vizesiz olarak 72 saatlik ziyeret öngören uygulamayı 45 ülke için başlattı fakat bu ülkeler içinde Türkiye’nin adı yok.

pekinPekin yerel yönetimi tarafından yapılan açıklamada, üçüncü bir ülkenin vizesine sahip söz konusu 45 ülkenin transit yolcuları, Başkent Uluslararası Havalimanında bu uygulamadan faydalanabilecek.

Uygulamadan faydalanacak 45 ülkenin arasında Türkiye bulunmuyor.

Pekin yönetiminin belirlediği ülkeler şöyle:

Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Rusya, Birleşik Krallık, İrlanda, Kıbrıs, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, ABD, Kanada, Brezilya, Meksika, Arjantin, Şili, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Kore, Japonya, Singapur, Bruney, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.