banner

Beyaz’dan yılın unutulmayacak gafı!




Beyaz Show’un önceki akşam yayınlanan bölümünde Beyazıt Öztürk yılın gafına imza attı. Programa konuk olan Ümit Besen’in geçirdiği rahatsızlıktan dolayı uzun süre hastanede yatan Müslüm Gürses’e acil şifalar dilerken Beyaz’ın bu olayı bilmemesi şaşkınlık yarattı

Yıllardır ekranda olan Beyazıt Öztürk büyük bir gafa imza attı. Şovmenin Müslüm Gürses'in rahatsızlığından bile haberi olmadığı ortaya çıktı

Türk televizyonlarının sevilen şovmeni Beyazıt Öztürk, önceki gün canlı yayında inanılmaz bir gafa imza attı. Programına Ümit Besen'i konuk eden ünlü şovmen, Müslüm Gürses'e acil şifalar dileyen şarkıcıya dönerek, "Müslüm Baba'ya ne oldu ki? Hasta mı? Geçmiş olsun" diyerek şaşırttı.

Sosyal medya yıkıldı

Üç hafta önce bir operasyon geçiren ve yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Müslüm Gürses, bütün Türkiye'yi üzmüştü. Müslüm Baba'nın bu rahatsızlığından haberi olmayan Beyazıt Öztürk'ün gafı izleyenleri hayrete düşürürken, twitter'da büyük tepki çekti.

İşte yılın gafı


TWİTTER

 Beyaz'ın hastalığı Müslüm Gürses'in hastalığından daha kritik bir vaka. Biz buna kısaca "AYIP" diyoruz...

 Gerçekten şaka gibi... Beyaz'ın tükettiği oksijene yazık valla.

 Hangi gezegende yaşıyor.

 Bir de ekranda çok vefalı pozlar atıyor bize. Müslüm Baba ölse 2 sene sonra cenazeye katılır bu.

 Beyaz ekran tarihinin kara gecesini yaşadı.

 Buna gafın babası denir.

 Ekranda eskidi artık. Yaşlılığına verelim Beyaz'ın.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.