banner

İstiklal Marşı'nı yaşayarak okudu




Güngören Belediyesi’nin düzenlediği yarışmada İstiklal Marşı’nı tiyatral şekilde seslendiren 7’inci sınıf öğrencisi Sema Nur Eryaz, salonda bulunanlara duygusal anlar yaşattı.

Güngören Belediyesi’nin 8 yıldır başarıyla yürüttüğü, Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ligi kapsamında gerçekleştirilen ilk ve orta öğretim okulları arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması’nda duygulu anlar yaşandı. Güngören Gaziler Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Sema Nur Eryaz, enstrümantal müziği eşliğinde İstiklal Marşı’nı okudu. Bununla da yetinmeyen Eryaz, şiiri tiyatroya döküp okuyunca salondan büyük alkış aldı.

Tiyatral şiirinde kimi zaman kendini yerlere atan, kimi zaman bayrağa dönüp milli duyguları dile getiren öğrenci, herkesi duygulandırdı.

Okulundaki bin 200 kişiyi geride bırakarak yarışmaya katılmaya hak kazanan Sema Nur Eryaz, İstiklal Marşı Okuma Yarışması’nda okulunu başarıyla temsil etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.