banner

Milli Eğitim, vatandaşları bu konuda uyardı




Milli Eğitim Müdürlüğü, vatandaşları evlere giderek  Milli Eğitim’den geldiklerini iddia eden ve ellerindeki eğitim materyallerini satmaya çalışanlar konusunda uyardı.

Bazı velilere telefonla veya evlerinde ziyaret ederek ulaşan pazarlamacılar Milli Eğitim Müdürlüğünden geldiklerini söyleyerek ellerindeki eğitim materyallerini yüksek fiyatla satmaya çalışıyor. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü de bu konuyla ilgili olarak okullara bir uyarı yazısı gönderdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, milli eğitim müdürlüğünden geldiklerini belirten ve eğitim materyali satmaya çalışan kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Her hangi bir eğitim materyalinin satışıyla ilgili çalışmalarının bulunmadığını belirten Gülsar, “Bazı velilerden telefonla arandıkları veya doğrudan evlerine gelerek bazı eğitim materyalleri satmaya çalıştıkları yönünde şikâyetler gelmektedir. Yazılı veya sözlü olarak gelen şikayetlerde, bu kişilerin milli eğitim müdürlüğünden geldiklerini söyledikleri, ellerindeki eğitim malzemelerini yüksek fiyatla satmaya çalıştıkları, ayrıca senet imzalattıkları belirtiliyor. Müdürlüğümüzün bu konuyla ilgili her hangi bir çalışması yoktur. Vatandaşlarımız milli eğitim müdürlüğünden geldiklerini söyleyerek bir takım eğitim materyali satmaya çalışan kişilere itibar etmesinler. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin bu konuda uyarılması için de okullarımıza bir yazı gönderdik” dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.