banner

Bakan Günay yumurtalı protestoya böyle karşılık verdi




Bakan Günay Hacettepe Üniversitesi’nde öğrencilerin yumurtalı protestosuyla karşılaştı. Günay, öğrencilere müdahale eden güvenlik görevlilerine araya girerek, “Durun yapmayın! Çocuklara vurmayın" diyerek öğrencilerle güvenlik görevlilerini ayırmaya çalıştı.

gunay_bakanHacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Azerbaycan Dostluk Konseri’ne katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a, konser arasında bir grup yumurta atarak protesto etti.

Günay, şemsiye açarak yumurtaları engelleyen koruma görevlilerine, öğrencilere müdahale etmemeleri için engel oldu. Grup, özel güvenlikçiler tarafından salondan çıkarıldı. Bakan Günay ayrılana kadar bina önünde duracaklarını söyleyen ve sloganlar atan grup, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Ertuğrul Günay, konserin ikinci yarısını izledikten sonra kültür merkezinden ayrıldı. Azerbaycan’ın eski Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in ölümünün 9’uncu yılı dolasıyla düzenlenen konsere Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Elçin Efendiyev, Kültür ve Turizm Bakanı Ebulfeyz Karayev, Milli Eğitim Bakanı Misir Merdanov ile Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Faik Bağırov da katıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.