banner

İşsizlik rakamları açıklandı




Türkiye İstatistik Kurumu, Eylül ayına ilişkin işsizlik rakamlarını açıkladı. Türkiye'de işsizlik oranın, bu yılın Eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre 0,3 puanlık artışla yüzde 9,1 olduğu açıklandı

TÜİK, Türkiye'de işsizlik oranın, bu yılın Eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre 0,3 puanlık artışla yüzde 9,1 olduğunu açıkladı.

Bu yılın Türkiye genelinde işsiz sayısının Eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre 141 bin kişi artarak 2 milyon 539 bin kişiye yükseldiği bildirildi.

Tüketici Güven Endeksi, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 4 oranında arttı. Ekim ayında 85,7 olan endeks, Kasım ayında 89,2'ye yükseldi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.