banner

Öğrenci servisi takla attı




Kocaeli'de lise öğrencilerini taşıyan öğrenci servisi takla attı. Kazada 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaza İzmit'e bağlı Bayındırlık Kalıcı Konutları yakınlarında meydana geldi. Okul bitiminde Özcan Kan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin içinde bulunduğu sürücüsünün adı henüz belli olmayan 41 P 5245 plakalı okul servisi henüz yola çıkmışken Umuttepe'ye seyir halinde olan Bahattin Ö. idaresindeki 41 DR 597 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle servis takla attı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Serviste bulunan öğrencilerden Rabia D., Burcu K., Ülfet K., İrem G. Nilüfer Y. ve öğretmen Cihan A. ve otomobil sürücüsü Bahatttin Ö. ilk müdahalelerin ardından Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılardan 3'ü Seka Devlet Hastanesi'ne 2'si Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ve 3'ü de Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavisi sürerken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.