banner

İstanbul’a fırtına ve yağış uyarısı




İstanbul'da şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar yerinden söküldü, yollardaki buzlanma nedeniyle trafik kazaları meydana geldi. Boğaz Köprüsü'nde meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle trafik çift yönlü trafiğe kapatıldı

İstanbul'da gece saatlerinde etkisini artıran rüzgar bazı ilçelerde ağaçları yerinden söktü.

Boğaz Köprüsü'ndeki zincirleme trafik kazasında 5 araç birbirine çarptı. 3 sürücünün hafif yaralandığı kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat köprüde trafik çift yönlü durdu. Kazaya karışan otomobillerin yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Öte yandan, Eyüp Alibeyköy Sakarya Mahallesi Çavdar Sokak'ta meydana gelen toprak kaymasında bir gecekonduda kalan 3 kişinin kendi imkanlarıyla kurtulduğu bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.